Who we are

DESPRE #SYNCHRONOSDANCE

+200

+50

5

10

The expert in anything was once a beginner.

Synchronos Dance și-a deschis porțile cu viziunea de a încuraja dragostea dansului în rândul copiilor. Synchronos Dance este o scoală de dans pentru toți, de la dansatorul serios la cursanții care doresc să danseze pur și simplu pentru distracție și recreere.

Cine este instructorul?

Ruxandra catalina d.
studio owner, dance instructor

Ruxandra Cătălina Dragne a pășit în lumea dansului la vârstă de 6 ani, în cadrul Ansamblului Artistic “Primavera” coordonat de maestru-coregraf Angela Melcescu, care a format marii artișți și coregrafi timp de 60 ani.

Aici urmează cursuri de dans modern și balet, având o activitate de peste 10 ani ca dansator. Palmaresul personal în cadrul ansamblului s-a concretizat prin participarea la nenumărate festivaluri (“Fomged” – Turcia , CSIPERO “Future of Europe Internațional Children and Youth Meeting” – Ungaria, etc.), emisiuni și spectacole televizate, precum și diverse colaborări artistice. În anul 2007 reprezintă România cu două momente solo la Festivalul Internațional A.N.A.P.I.E – Italia, obțînând locul I din 25 țări.

În anul 2015 devine asistent-coregraf în cadrul trupei de dans “Instinct”, condus de doamna coregraf Alice Constantina Lazăr. Frumoasa colaborare a durat până în martie 2017 când s-a decis să–și continue activitatea la propria sa școală de dans.

A absolvit cursurile de Dans Contemporan la în cadrul Școlii de Artă̆ București, sub îndrumarea renumitei profesoare de dans contemporan Mihaela Zamfirescu.

În 2017 pune bazele școlii de dans “Synchronos Dance”-Vidra, de care se ocupă și în prezent, predând copiilor cu vârste cuprinse între 5-14 ani. De doi ani, Synchronos Dance participă la concursuri, precum “Cupa Gimnica”, “Concursul internațional de dans-Lebădă de Cristal”, unde au obținut calificarea pentru MOVMNT – Bulgaria 2020, “Festivalul de dans – Stelele aurii” , Festivalul de dans “Instinct”, Marele Premiu al Palatului Național al Copiilor și emisiuni televizate (Kanal D, Neatza cu Razvan si Dani, Vorbeste Lumea).

În tot acest timp, a făcut parte din trupa de majorete a Universității Politehnica – București, coordonată de prof. Carmen Grigoroiu. La limita dintre sport și artă, dobândește abilități pentru salturi, piramide umane, elemente de gimnastică acrobatică, mișcări de “stunt” . Participarea la World Championships a adus trupei de majorete din care Cătălina face parte, locul II din 9 țări prezente la campionat.

În 2019 obține acreditarea pentru instructor fitness-aerobic și Personal Trainer, precum si acreditarea pentru TEHNICIAN NUTRITIONIST.

În 2020, incepe o frumoasa colaborare, care dureaza pana in prezent, in cadrul celui mai nou si modern complet sportiv din comuna Berceni, SABRI GROOVE FITNESS & SPA.

Totodata, Catalina dezvolta programul INTENSE BODY WORKOUT,   o clasa de aerobic dinamica, un mix hibrid de care nu te vei plictisi niciodata. 

Pasiunea pentru sport si oameni o determina pe Catalina sa devina antrenor personal, ocupandu-se in special de copiii si adolescentii cu probleme de greutate sau motricitate.

Dansul va ramane cu siguranta prima pasiune.

Catalina creeaza coregrafii si show-uri pentru artisti precum Cristina Spatar, Julianne P, Raluca Z. (fosta concurenta Bravo, ai stil).