Nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra lecții de dans pentru copilul tău.

synchronos dance

REGULAMENT

Welcome to #SynchronosDance

Inscrierea la cursurile oferite de SYNCHRONOS DANCE presupune automat acceptarea si respectarea regulamentului!

1. La înscriere, cursanții trebuie să semneze fișa de înscriere și acordul de fotografiere.

2. Toți cursanții sunt obligați să aibă adeverință medicală din care să rezulte că sunt apți pentru efort fizic.

3. În cazul în care cursanții lipsesc de la antrenamente, aceștia sunt obligați să anunțe instructorul de dans.

4. Plata pentru cursuri se achita sub formă de numerar la locația școlii de dans.

5. După încasarea contravalorii, rambursarea banilor NU este posibilă.

6. Synchronos Dance își rezervă dreptul de a modifica prețul abonamentului, durata cursurilor și programul de funcționare, schimbările fiind afișate atât online, cât și la locație.

7. Orice abonament se achita INTEGRAL și este valabil 1 luna. În cazul în care un cursant dorește înscrierea în cursul lunii, acesta va achita un abonament calculat per ședința (35 lei/ședința) până la finalul lunii.

8. Orele pierdute din pricina cursanților NU se recuperează.

9. Synchronos Dance își rezervă dreptul de a nu funcționa în timpul sărbătorilor legale, iar în lunile cu vacanță de Crăciun și Paște, abonamentul este ÎNTREG, vacanța nu durează mai mult de o săptămâna.

10. Cursanții Synchronos Dance vor primi recomandări cu privire la echipamentul sportiv obligatoriu în sala de dans. În caz contrar, își asumă responsabilitatea pentru accidentările ce pot surveni.

11. În cazul deteriorării costumelor de scenă, a echipamentului sportiv sau a altor bunuri materiale, persoana în cauză acoperă toate cheltuielile materiale.

12. Cursanții trebuie să aibă echipamentul sportiv, ce presupune: ciupici, tricou cu sigla Synchronos Dance și colanți/pantaloni trening. Nu se acceptă blugi, fuste, rochii, cămăși sau alte piese vestimentare ce pot incomoda cursanții în timpul antrenamentelor.

13. Cursanții trebuie să fie prezenți cu 10 minute înainte de începerea orei și NU mai DEVREME sau mai TÂRZIU!

14. Părinții sunt obligați să menționeze instructorului de dans, la începutul orei de curs, eventualele probleme de sănătate ale copilului! Părinții, rudele sau însoțitorii copiilor nu au acces în sala de repetiție pe parcursul desfășurării antrenamentelor!

15. Părul trebuie prins astfel încât să nu incomodeze și unghiile trebuie să fie curate. Va recomand să nu purtați bijuterii. Pentru eventualele accidentări, distrugeri, instructorul de dans nu este răspunzător.

16. Un cursant va participa, că membru al Școlii SYNCHRONOSDANCE la spectacole și concursuri, după o perioadă fără absente la cursurile de dans și mai ales după acordul instructorului de dans.

17. Atât formația dansului, cât și locul ocupat de fiecare cursant în dansul respectiv vor fi stabilite numai de instructorul de dans. Decizia acestuia de a se prezența într-o competiție sau spectacol este influențată de: prezența la cursuri, punctualitatea, abilitatea de învățare a pașilor de dans predați, ritmul, orientarea în spațiu, atitudinea, zâmbetul, ținuta, energia, rezistența și spiritul de echipă și competiție.

18. Înaintea fiecărui spectacol sau competiție NU sunt acceptate absente ( minim 2 săptămâni înainte ),excepție fac problemele MAJORE . În caz contrar copilul NU va intra în spectacol!

19. Problemele între copii sau între părinți nu sunt problemele instructorului de dans.

20. Vă recomand să aveți grijă de alimentația cursanților. Orice exces alimentar îngreunează și performanța la antrenamente.

21. În timpul pauzelor, copiii pot mânca DOAR FRUCTE. Sucurile sau alte alimente sunt interzise!

22. Jignirile adresate instructorului de dans sau clienților SynchronosDance atrag pe loc anularea abonamentului!

23. Decizia instructorului privind desfășurarea evenimentelor, alegerea cursanților pentru participarea la concursuri TREBUIE RESPECTATE și NECONTESTATE.

24. Detalii despre participarea la concursuri sau diferite evenimente gășiți pe grupul SynchronosDance.

25. Banii pentru costume sau alte taxe planificate de instructorul de dans se aduc până la o anumită dată stabilită de acesta. În caz contrar, cursantul nu va avea costum și nu va participa la evenimentele programate..

IMPORTANT!

1. Synchronos Dance își rezervă dreptul de a: modifica tarifele existente, de a-și selecta clienții, de a refuza accesul persoanelor ce au avut abonament anulat cu sau fără restituirea contravalorii acestuia.

2. La data de 25 mai 2018, regulamentul general privind protecția datelor (RGPD sau varianta în engleză GDPR) a intrat în vigoare și în România. Pentru a ne asigura că activăm în conformitate cu acest regulament European, avem nevoie de consimțământul actualizat pentru primirea informațiilor noastre.

3. Synchronos Dance se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale membrilor și să le utilizeze conform legislației în vigoare. Prin acordarea datelor personale, abonatul este de acord că aceste informații să între în baza de date a clubului și să fie folosite în viitor de către Synchronos Dance pentru a-l informa cu privire la noi promoții. Poezele făcute în cursul orelor se pot folosi în scopul promovării clubului Synchronos Dance.

4. Vă rog să imi semnalați eventualele dumneavoastră observații prin e-mail la adresa office@synchronosdance.ro

Inscrierea la cursurile oferite de SYNCHRONOS DANCE presupune automat acceptarea si respectarea regulamentului!

Despre studio

SERVICII

Meet your dance-teacher

Pasiunea și seriozitatea fac treabă bună împreună.

Am un singur loc drag – sala mea de dans, școala de dans pe care am pus-o pe picioare singură și la care lucrez să devină cel mai bun loc pentru copii.<

Din 2017, timpul și energia mea sunt consumate exclusiv pentru Synchronos Dance.

Dansez de la vârsta de 6 ani și îmi doresc să le ofer cursanților mei o copilărie la fel de frumoasă precum am avut-o eu pe scenă. Dansul este artă – Nu vreau să-mi învăț copiii că arta poate fi oricum. Sunt la mijloc: muncă, pasiune și un instructor foarte bine pregatit.

Citeste mai departe

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 5491795300881044

CONTACT

Unde ne gasesti?